web stats
slideshow
Antero Leppänen

Muualla verkossa

090526 Eläköön vapaa tiedonvälitys!

Eläköön vapaa tiedonvälitys!

Kuka luki paikallisesta lehdestä, että Salon työväentalolla pidettiin viime lauantaina eurovaalipaneeli? Ei kukaan, koska siitä ei kirjoitettu riviäkään. Olen objektiivisesti sitä mieltä, että paikallisen lehden olisi tullut uutisoida Salon Työväen Yhdistyksen järjestämästä tilaisuudesta, jossa mukana oli neljä eurovaaliehdokasta sekä yksi paikkansa jättävä meppi. Perustelen vaatimustani sillä, että Hia Sjöblom teki tämän päivän paikalliseen lehteen Eeva-Riitta Siitosen (kok) vierailusta Saloon neljän palstan jutun kuvalla varustettuna. Neljä demaria ei Salkkarin mielestä ansaitse samaa palstatilaa kuin yksi kokkari! Tämä on suoraan Tuntemattomasta: yksi sosialidemokraatti vastaa 10 kokoomukselaista. Tämä tuli nyt jälleen kerran selväksi. Seuraavaksi lehti varmaan julkaisee jutun, jossa ihmetellään, miksi demarien eurovaaliehdokkaat ovat niin tuntemattomia ja näkymättömiä. Haloo riippumaton tiedonvälitys! Haloo Hia!

Tänään Salossa vieraili keskustan Anneli Jäättenmäki. Olen 130-prosenttisen varma siitä, että saan lukea huomisesta lehdestä, mitä entinen pääministeri on mieltä. Siksi varoitan jo nyt, että kaksi sosialidemokraattista ehdokasta vierailee torstaina Salossa. Salkarissa voidaan nyt jo valmiiksi miettiä syy siihen, miksi toimittaja eikä kuvaaja torstaina voi olla paikalla.

Tänään Salon lukiolla pidettiin jälleen valtuustoseminaari, joka on ymmärtääkseni toiseksi viimeinen ennen juhannusta. Hyvä näin, sillä osanotto on hiipunut niin, että kesäkuussa on paikalla esiintyjien lisäksi ehkä parikymmentä muuta, jos tasaisen taulukon vauhtia edetään. Tänäänkin kepulaisilla kaupunginjohtajasta alkaen oli kesken kaiken kiire Jäätteenmäen tilaisuuteen. Olen tyytyväinen siitä, että sosialidemokraatit olivat tänään 75-prosenttisenttisesti paikalla.

Olin tyytyväinen myös siitä, että professori Matti Rimpelä puolusti asiantuntijan luotettavuudella täsmälleen samoja asioita, joista Salon sosialidemokraatit ovat puhuneet väsymiseen asti. Rimpelä ”tuomitsi” yksityistämisen, sairaudella rahastamisen ja palvelusetelit. On varmaa, että me sosialidemokraatit tulemme vetoamaan häneen, kun aatteellista keskustelua Salon ”palvelutuotannon kehittämisestä” jatkossa taas käydään.
_______________________

P.S. Kiitos kaupunginhallitukselle, joka maanantaina torppasi muutosjohtaja Hermusen vaatimukset oman ”sihteerikön” saamisesta turvallisuustyöryhmäänsä.  

Uutiset Salo.fi

Tietoa koronavirustilanteesta

Lue lisää »

Salon kaupungin toimenpiteet valtioneuvoston uusien koronasuositusten johdosta

Lue lisää »

Uutiset Demokraatti.fi

THL: Suomessa on todettu 20 uutta koronavirustartuntaa

Suomessa on todettu 20 uutta koronavirustartuntaa vuorokauden aikana, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL). Varmistettuja tautitapauksia on todettu...

Lue lisää »

Kansanedustaja arvostelee VM:n esitystä: ”Tuntuu kohtuuttomalta, että juuri kaikkein heikoimmassa asemassa olevien auttamisesta halutaan leikata”

SDP:n kansanedustaja Merja Mäkisalo-Ropponen on huolissaan valtiovarainministeriön budjettiesityksessä väläytetystä 127 miljoonan euron leikkauksesta...

Lue lisää »