web stats
slideshow
Antero Leppänen

Muualla verkossa

090301 Tervessii vaa!

Eduskuntavaalit pidettiin kevättalvella 2007 ja kuntavaalit vuoden 2008 syksyllä. Seuraavaksi meillä on edessä seurakuntavaalit. Lähetän terveisiä/kysymyksiä näiden vaalien parissa sekä niiden jälkeenkin aktiivisesti toimiville.

Pääministeri Matti Vanhanen (kesk): Ole ystävällinen, älä mene Lappiin muuta kuin rentoutumaan! Siellä tekemäsi ajattelutyö ei ole hyväksi isänmaalle eikä edes keskustapuolueelle; palatessasi et tiennyt enää edes omaa eläkeikääsi.

Valtiovarainministeri Jyrki Katainen (kok): Ole hyvä, älä mene lomalle silloin, kun hallitus, jossa sinulla on avainpaikka, tuo vaalikauden tärkeimmän asian eduskuntaan! Esikuvasi Adolf Ehrnrooth ei ikinä olisi jättänyt joukkojaan vaan olisi johtanut niitä edestä.

Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Juhani Nummentalo (kok): Teit kataiset ennen Kataista; et ollut valtuuston kokouksessa silloin, kun kokoomuksen valtuustoryhmä aikoi antaa ”epäluottamuslauseen” hallitukselle sen talouspolitiikasta. Se saatiin kuitenkin torpattua SDP:n ja keskustan sekä vihreiden, vasemmistoliiton, kristillisdemokraattien ja perussuomalaisten yhteistoimin.

Seurakuntavaalia järjestävän keskuskomitean pääsihteeri Pentti Laakkio (kok): Kuulostaako sinusta tasapuoliselta kohtelulta se, että seurakuntavaaleissa saa ilman muuta asettaa ehdokkaita Toivo-listalla, mutta ei sitoutumattomien srk-aktiivien eikä missään tapauksessa SDP:n listalla ilman lisäselvityksiä tai erityislupia?

Toimittaja Hia Sjöblom (sit?): Miksi mielestäsi oli tiedottamisen kannalta olennaista, että Timo Soini oli puoluesihteerin ohella allekirjoittanut Salon perussuomalaisille luvan asettaa ehdokkaita seurakuntavaaleihin? Korostit sitä sekä alaotsikossa (ingressi) sekä varsinaisessa tekstissä.

Uutiset Salo.fi

Tietoa koronavirustilanteesta

Lue lisää »

Salon kaupungin toimenpiteet valtioneuvoston uusien koronasuositusten johdosta

Lue lisää »

Uutiset Demokraatti.fi

Sanna Marin korosti satakuntalaisille puoluekokousedustajille ohjelmatyötä, luottamusta ja työelämän laatukysymyksiä

Satakunnan sosialidemokraattien puoluekokousryhmä piti lauantaiaamuna 15.8.20202 Vanhankylän työväentalolla viimeisen ryhmäkokouksensa ennen viikon...

Lue lisää »

THL: Suomessa on todettu 20 uutta koronavirustartuntaa

Suomessa on todettu 20 uutta koronavirustartuntaa vuorokauden aikana, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL). Varmistettuja tautitapauksia on todettu...

Lue lisää »