web stats
slideshow
Antero Leppänen

Muualla verkossa

Henkilökuvaani

Mikkeli 12.jpgOlen naimisissa ja kahden aikuisen pojan isä. Minulla on ruotsin lehtorin virka Salon lukiossa, mutta vuoden 2008 elokuun alusta lähtien olen hoitanut päätoimisesti Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestön (JUKO) pääluottamusmiehen tehtäviä. Edustettavia minulla on tällä hetkellä noin 1000.

Helsingin olympialaisista minulla on alle puolivuotiaan kuulohavaintoja.Näköradio tuli lapsuudenkotiini vasta hieman ennen Kennedyn murhaa vuonna 1963. Viisikymmentäluvun lopulta alkaen seurasin yleisurheilua ja talvilajeja tiiviisti noin 40 vuoden ajan aina Lahden MM-hiihtoihin asti. Sen jälkeen olen keskittynyt pääasiassa joukkueurheiluun ja tietysti poikieni urheilullisiin tekemisiin.
Hannele.jpg
Toukokuussa 2011 erosin kaikista poliittisista luottamustehtävistäni. Toimin valtuutettuna vuodesta 1988 alkaen toukokuuhun 2011 asti: ensin Halikossa 1988-1999 ja sitten Salossa 2001-2011. En kadu mukana oloani enkä myöskään lopettamistani.
Vaimollani on sylissä pojantyttärensä Pihla (3v).

Vapaa-aikaani käytän yhteiskunnallisten asioiden seuraamiseen sekä kirjoittamiseen. Päivitän blogiani 3-4 kertaa
viikossa ja aloitin maaliskuussa 2012 Salon Seudun Sanomien kolumnistina.

Kuuntelen enemmän radiota kuin katselen televisiota, mutta kyllä kolmella sanomalehdellä edelleen on keskeinen rooli uutisten välityksessä. Olen myös TV:n pohjoismaisten, saksalaisten ja englantilaistenkin poliisisarjojen kohtuukäyttäjä.
Melkoinen osa vapaa-ajastani kuluu ristikoita ja piilosanoja ratkoessa.375967_10150424586589161_1342560670_a[1].jpg
talentti06 022 vellu.jpg
Veli-Matilla (26v) on avustavan erotuomarin kokemusta Veikkausliigastakin ja jääkiekossa suomisarjasta.
Jussi (31v) vuonna 2012 Lahdessa viidennen ja ratkaisevan finaalipelin jälkeen.
120424_tuomarit.jpg

                                                                                                      

Teisko 2005 033.jpgKesään kuuluu Teiskon reissu. Silloin palataan väistämättä 1970-luvun Manseen, Mansesteriin eli Nääsvilleen. Teiskon kuvat ovat vuodelta 2005.

Teisko Pena ja.jpgVerkkari on samaa vuosimallia kuin miehet Teiskon kesässä.

Pohjalainen opiskelijakaverini käyttää puukkoa pikkuaskareissa kuten esimerkiksi tikun poistamiseen jalkapohjasta. Sterilointi tapahtuu suun kautta keppanalla, jos silläkään.


Fiskars.jpg
IMG_0134.jpg

Kaksikko oikealla kesällä 2012 Fiskarsissa.


Kolme Mikkelin lyseolaista kokoontuu säännöllisesti muistelemaan koulu- ja nuoruusvuosia. Tänä vuonna tuli  kuluneeksi 40 vuotta lakkiaisistamme. Kyllä se vaan jo näkyykin, valitettavasti.


Johtoryhmä 1.2 021AL.jpg


juna.jpgKokemusta siitä, että raideliikenteen kehittäminen on tärkeää sain pendelöidessäni elokuusta 2007 maaliskuuhun 2008 Salon ja Pasilan välillä.
Ensijaisesti  sain kuitenkin kokemusta ammattiyhdistystoiminnasta valtakunnan tasolta, sillä olin palkkaneuvottelujen aikaan "ruuhka-apulaisena" OAJ:n toimistossa. (Kuva Sami Kilpiö 8/2007).
Uutiset Salo.fi

Terveyspalveluiden hallinnon yhteystiedot

The post Terveyspalveluiden hallinnon yhteystiedot appeared first on Salo.

Lue lisää »

Uutiset Demokraatti.fi

Emmanuel Macron on nimittänyt Ranskan uudeksi pääministeriksi työministeri Elisabeth Bornen

Ranskassa presidentti Emmanuel Macron on nimittänyt maan uudeksi pääministeriksi työministeri Elisabeth Bornen, kertoo presidentin kanslia. Kanslian mukaan...

Lue lisää »

SDP:n kansanedustaja moukaroi Nato-keskustelua eduskunnassa – haukkui myös median: ”Pidän sitä vastuuttomana tekona”

SDP:n kansanedustaja Raimo Piirainen sanoo suhtautuvansa kriittisesti Suomen Nato-jäsenyyteen. Piirainen pääsi ääneen hieman ennen iltakahdeksaa...

Lue lisää »