slideshow
Antero Leppänen

Muualla verkossa

080911 Raskaan sarjan mutapainia

Olen kunnallisvaaleissa ehdokkaana kuudetta kertaa: kolme kertaa Halikossa, kahdesti Salossa ja nyt sitten uuden Salon vaaleissa. Koskaan aikaisemmin sdp-nappi.jpgen ole havainnut sellaista yhden ehdokkaan populismin määrää niin monessa eri tiedotusvälineessä kuin näiden kuntavaalien alla.
Eräs salolainen istuva kunnallisvaltuutettu on kuin rakkikoira ja sättii asiattomasti ja perusteettomasti kaikki – niin omat kuin vieraat - valtuustokollegansa ja sosialidemokraatit vielä erikseen. Tähän mennessä hän on netissä syyttänyt Salon demareita kotisivujensa hakkeroinnista. Myöhemmin hän joutui poistamaan sivuiltaan herjauksensa luultavimmin poliisiviranomaisten kehotuksesta.
Sekä kotisivuillaan että paikallisesssa lehdessä hän on syyttänyt 42 salolaista valtuutettua huonosta taloudenhoidosta. Edelleen hän on paikallislehdessä esittänyt, että kaupungintaloa ei tulisi lainkaan rakentaa. Nämä kaikki hän julkistaa syytteinä, vaikka on itse ollut hyväksymässä kaikki kuluvan valtuustokauden aikana tehdyt talouspäätökset. Hän ei ole tehnyt mitään poikkeavaa esitystä esimerkiksi talousarviokokouksissa. Jos hän olisi ollut sitä mieltä että kaupungintaloa ei tulisi rakentaa, hänen olisi tullut esittää sen poistamista investointiohjelmasta vuonna 2005, 2006 tai 2007. Tänä vuonna Salon valtuusto ei enää uuden kunnan perustamisesta johtuen käsittele omaa budjettiaan, eikä ehdotusta siksi kukaan enää voi tehdä. Tämän tietää asianomainenkin.
Hän on valtuustossa ollut hyväksymässä myös kymmenen kunnan yhdentymistymissopimuksen ilman vastaväitteitä. Nyt hän oli valtakunnan televisiokanavalla sitä mieltä, että sopimuksessa on kohtia, jotka hipovat laillisen/laittoman rajoja. Selvitysmies Arto Koski on julkisuudessa todennut laittomuusväitteiden olevan puppua. Voi olla, että kaikkia tempauksia ei valitettavasti vielä olla nähtykään. Mutapainissa on muuten sellainen inhottava piirre, että molemmat likaantuvat. Menenpä siis saunaan!

Uutiset Salo.fi

Resurssikeskus tuo neuvontaa ja ohjausta senioreille

Lue lisää »

Terveyschat - Sähköinen keskustelukanava

Lue lisää »

Uutiset Demokraatti.fi

Britannian pääministeri Theresa May ilmoitti erostaan

Britannian pääministeri Theresa May on ilmoittanut eroavansa 7. kesäkuuta. Tuolloin May luopuu konservatiivipuolueen puheenjohtajuudesta ja jättää...

Lue lisää »

Miapetra Kumpula-Natri: ”Digiverkot nousevat valtapelin keskiöön öljy- ja kaasuputkien rinnalle”

SDP:n europarlamentaarikko Miapetra Kumpula-Natri muistuttaa tiedotteessaan, että sunnuntain eurovaaleissa Euroopassa ollaan vedenjakajalla. – Meidän...

Lue lisää »